Verzending

We streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen vóór 22:00 geplaatst worden dezelfde dag nog te verzenden. Plaats je een bestelling op vrijdag na 22:00 of in het weekend dan worden deze op maandag ingepakt en verzonden (met uitzondering van feestdagen). 

Leveringen binnen Nederland & België worden in normaal gesproken binnen 1 werkdag geleverd. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat het iets langer duurt voordat je kan gaan relaxen. Houdt daarom de Track & Trace code goed in de gaten. Gaat er iets mis met jouw bestelling? Stuur ons dan een mail, dan kijken we graag met je mee!

Heb je een vraag over jouw bezorging of een andere vraag? Misschien vind je het antwoord dan hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

 

Inklapbare content

Waar bezorgen jullie en wat zijn de verzendkosten?

Nederland: 
Brievenbuspakket: €3,95
Pakketzending: €6,95 (gratis verzending vanaf €75,-)
Levertijd: 1 werkdag, verzending door PostNL*. 

België: 
Pakketzending: €6,95 (gratis verzending vanaf €75,-)
Levertijd: 1-3 werkdagen, verzending door PostNL*.

Duitsland: 
Pakketzending: €13,50 (gratis verzending vanaf €100,-)
Levertijd: 2-3 werkdagen, verzending door DPD*.

Frankrijk, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zweden: 
Pakketzending: €19,50 (gratis verzending vanaf €150,-)
Levertijd: 2-6 werkdagen, verzending door DHL Express*.

Verzendkosten voor andere landen zijn op aanvraag;  info@flowee.nl

*Flowee is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport door vervoerder.

Wanneer ontvang ik de Track & Trace code?

Als jouw bestelling door ons wordt ingepakt en gereed wordt gemeld voor verzending ontvang je een mail met daarin de Track & Trace code. Het kan zijn dat het even duurt voordat de informatie bij PostNL ook zichtbaar is. Mocht er binnen 24 uur geen verwachte bezorg datum zichtbaar zijn stuur ons dan een mail. 

Ik ben niet thuis als het pakket geleverd wordt, wat nu?

In eerste instantie zal de bezorger proberen het pakket bij de buren af te geven. Als dat niet lukt dan nemen ze het pakket mee naar het dichtstbijzijnde pakketpunt waar je het pakket binnen 7 dagen op kunt halen. In de meeste gevallen wordt er een briefje achter gelaten met instructies. Afhankelijk van het pakket is het mogelijk om te kiezen voor een tijdstip of het pakket te laten bezorgen op een afhaallocatie. 

Ik heb een artikel als pre-order besteld wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Pre orders worden geleverd rond de verwachte leverdatum, dit is altijd een indicatie omdat wij afhankelijk zijn van transport en inklaring door de Douane. Aan de leverdatum kunnen geen rechten worden ontleend. Plaats je een bestelling met meerdere items waaronder een pre order artikel, dan wordt jouw bestelling pas verzonden als alle producten op voorraad zijn.

Volgens de Track & Trace code is mijn bestelling al aangekomen, maar ik heb hem niet ontvangen. Waar is mijn pakketje?

In eerste instantie is dit allesbehalve relaxed! Helaas gaat er weleens wat mis bij PostNL, niet zo gek ook als er zoveel pakketjes te verwerken zijn. Als je pakket niet is aangekomen starten wij een onderzoek. Zodat we zo snel mogelijk kunnen achterhalen waar jouw pakket is. Mocht deze niet gevonden worden dan sturen we je uiteraard een nieuwe bestelling.

Kan ik een levertijd kiezen?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om een levertijd te kiezen. Heb je een voorkeur voor een levermoment stuur ons dan een mailtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan ik instructies over de bezorging doorgeven?

Jammer genoeg kunnen wij geen instructies doorgeven aan PostNL. Wij kunnen dus ook niet doorgeven dat het pakket onder een overkapping geplaatst mag worden als je niet thuis bent. Het makkelijkste is om een briefje achter te laten voor de bezorger, maar wij kunnen niet beloven dat deze de instructies opvolgt. Mocht het pakket toch kwijtraken dan ligt de verantwoordelijkheid namelijk bij de bezorger.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Omdat we geen fysieke winkel hebben en onze voorraad bij het verzendhuis ligt, is het op dit moment helaas niet mogelijk om jouw bestelling op te halen.