Over Flowee

Tamara van Flowee met een grijs witte spijkermat

Hoe het allemaal begon!

De beste ideeën ontstaan vaak wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld onder de douche of tijdens een vakantie. Zo ook bij mij. Tijdens een vakantie op Ibiza in oktober 2010 geniet ik van de ongerepte natuur en de relaxte sfeer. Het feestseizoen is al voorbij, een mooi moment om met een Jeep rustig het eiland te verkennen.

Zo belandde ik op een klein Energy Festival waar diverse lezingen werden gegeven. Ook stonden er verschillende kraampjes met producten, waaronder ook een spijkermat uit Scandinavië. Mijn eerste reactie was: Een spijkermat? Een stoffen mat met daarop allemaal scherpe puntjes en daar moet je op gaan liggen?!?! Vol enthousiasme werd mij verteld dat de spijkermat goed is voor je gezondheid. En dat je er helemaal ontspannen van kan worden.

De eerste kennismaking deed toch anders vermoeden. Het liggen op de mat was nog geen openbaring, maar toch prikkelde het mijn nieuwsgierigheid. Het verhaal achter de mat en de vormgeving sprak mij erg aan en vol goede moed ging ik met mijn spijkermat verder op pad.

In Nederland ontstond pas echt mijn enthousiasme. Al na een aantal keren ervaarde ik de positieve effecten. Ontspanning in de spieren, een aangenaam warm gevoel, een betere nachtrust en meer energie. Een product dat zo puur en goed voor je is. Dat moeten meer mensen weten! En zo ontstond Flowee. De webshop ging in mei 2011 online en het avontuur was begonnen.

Flowee staat voor relaxpuurplezier, geluk en duurzaam genieten. Deze kernwaarden pas ik ook zoveel mogelijk toe in mijn leven. Zowel zakelijk als privé.

Mijn missie is om met Flowee meer mensen een ontspanningsmoment te kunnen bieden! Zodat we een positieve bijdrage zijn voor meer geluk en ontspanning voor iedereen!

Sinds de zomer van 2016 is Manon bij het Flowee team aangesloten om mij te helpen deze missie te verspreiden.

Met een relaxte groet,
Tamara

Manon van Flowee

Samen zorgen voor nog meer ontspanning!

Door de toenemende vraag naar de Flowee Spijkermat was Tamara in de zomer van 2016 op zoek naar iemand om haar team te versterken. Ik kende Tamara destijdzs al vanuit onze gezamenlijke vriendengroep. En de link was door mijn enthousiasme over de Spijkermat snel gelegd!

Samen hebben we op ontzettend veel beurzen en events gestaan om meer bekendheid te krijgen voor de spijkermat. Waar we in het begin ontzettend veel moesten vertellen over de spijkermat en de werking ervan, is de Flowee mat inmiddels een heus begrip geworden. We krijgen niet meer de opmerking: een spijkermat? Dat wordt toch door de politie gebruikt? Nee tegenwoordig kent iedereen de spijkermat wel of heeft er wel eens van gehoord!

De vele mooie reviews die we dagelijks ontvangen maken mijn werk bij Flowee ontzettend dankbaar. Ik ben trots dat we met Flowee zo'n mooi kwalitatief product bij de mensen thuis kunnen bezorgen. Een product waar mensen jarenlang plezier van hebben!

Bij deze nodig ik je van harte uit om het nieuwe ontspannen te ontdekken! Heb je vragen neem dan contact met ons op. Want voor persoonlijk advies zijn we altijd bereikbaar.

Liefs,
Manon

Brain Balance Coach

Dat ontspanning ontzettend belangrijk is waarschijnlijk niet iets nieuws. Anders was je wellicht ook niet bij ons terecht gekomen. Maar ontspanning is niet alleen het belangrijkste in ons drukke leven. Het gaat meer om dat!

En ook dat merken we bij Flowee. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar meer verdieping. Zodat we met onze kennis nog meer mensen kunnen helpen aan onze missie!

Eind 2019 zijn we in contact gekomen met Charlotte Labee, door haar enthousiasme over de spijkermat hebben we een mooie samenwerking op gezet. Charlotte heeft ons geïnspireerd om aan de slag met de kennis over het Brein.

Want wanneer jij weet hoe jouw brein werkt dan snap je ook waarom je de keuzes maakt die je maakt. Waarom er een disbalans kan ontstaan. En op welke fronten in jouw lichaam je de balans wilt houden.

Inmiddels hebben wij, Manon & Tamara, allebei de opleiding tot Brain Balance Coach afgerond. Deze kennis delen we in de persoonlijke adviezen en vind je terug in ons blog.

Ga hier naar ons Blog