Over Flowee en onze missie

Onze missie is om je uit te nodigen om vaker van een ontspanningsmoment te genieten. Want door regelmatig te ontspannen ervaar je rust en is er meer ruimte voor plezier en geluk!

Onze kernwaarden zijn dan ook: relaxpuur, geluk, genieten, duurzaamheid en kwaliteit. Met Flowee willen we zo verantwoord mogelijk ondernemen. Zo laten wij onze producten in een kleine fabriek in India maken, bij mensen waar we een fijne samenwerking mee hebben.

Hoe ons Flowee avontuur is begonnen, lees je hieronder.

Wij, Manon & Tamara, hopen dat jij net als ons dagelijks plezier zal hebben van de producten!

Hoe het allemaal begon!

De beste ideeën ontstaan vaak wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld onder de douche of tijdens een vakantie. Zo ook bij mij. Tijdens een vakantie op Ibiza in oktober 2010 geniet ik van de ongerepte natuur en de relaxte sfeer. Het feestseizoen is al voorbij, een mooi moment om met een Jeep rustig het eiland te verkennen.

Zo belandde ik op een klein Energy Festival waar diverse lezingen werden gegeven. Ook stonden er verschillende kraampjes met producten, waaronder ook een spijkermat uit Scandinavië. Mijn eerste reactie was: Een spijkermat? Een stoffen mat met daarop allemaal scherpe puntjes en daar moet je op gaan liggen?!?! Vol enthousiasme werd mij verteld dat de spijkermat goed is voor je gezondheid. En dat je er helemaal ontspannen van kan worden.

De eerste kennismaking deed toch anders vermoeden. Het liggen op de mat was nog geen openbaring, maar toch prikkelde het mijn nieuwsgierigheid. Het verhaal achter de mat en de vormgeving sprak mij erg aan en vol goede moed ging ik met mijn spijkermat verder op pad.

In Nederland ontstond pas echt mijn enthousiasme. Al na een aantal keren ervaarde ik de positieve effecten. Ontspanning in de spieren, een aangenaam warm gevoel, een betere nachtrust en meer energie. Een product dat zo puur en goed voor je is. Dat moeten meer mensen weten! En zo ontstond Flowee. De webshop ging in mei 2011 online en het avontuur was begonnen.

Flowee staat voor relaxpuurplezier, geluk en genieten. Deze kernwaarden pas ik ook zoveel mogelijk toe in mijn leven. Zowel zakelijk als privé. Ik hoop met Flowee een inspiratiebron te kunnen zijn en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan meer geluk en ontspanning voor iedereen.


Met een relaxte groet,

Tamara