Altijd 60 dagen uitproberen: Geen ontspanning? Geld terug!

Roel van Regie Over Eigen Leven op een Flowee spijkermat

De spijkermat uitproberen

De eerste keer dat je op de mat ligt kan het zijn dat je niet meteen die ontspanning ervaart. De mat kan onwennig en pijnlijk aanvoelen en je zal jezelf misschien afvragen is dit nu zo relaxed? Geeft het daarom een paar dagen de tijd. Bij de een komt de ontspanning wat sneller dan bij de ander.

In het begin kan het verstandig zijn om de mat een paar dagen achter elkaar te gebruiken. Op deze manier zal je lichaam sneller aan de pijnprikkel wennen. Bouw het gebruik rustig aan op zoals in onze gebruiksbeschrijving staat beschreven.

Lees hier meer over het gebruik van de spijkermat

Toch niet de ontspanning kunnen vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je de ontspanning niet kan vinden op de spijkermat. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer je jezelf blijft focussen op de pijnprikkel en het ongemakkelijk gevoel dan is het lastig om jezelf hier overheen te zetten. Probeer in dit geval te focussen op jouw ademhaling. Doordat je namelijk jouw aandacht op een ander punt richt zal je merken dat je jezelf makkelijker kunt ontspannen. 

In sommige gevallen kan het zijn dat in het begin klachten toenemen. Of dat je zelfs spierpijn of hoofdpijn krijgt door het gebruik van de spijkermat. Dit kan te maken hebben met afvalstoffen die vrij komen of spanning die vrij komt in het lichaam of de spieren. Belangrijk om het gebruik dan door te zetten en gedurende de dag voldoende water te drinken. Las eventueel een pauze in na een paar dagen en bij twijfel neem contact op! 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en misschien kunnen we nog tips geven?

Proefperiode van 60 dagen

Je hebt altijd een periode van 60 dagen na ontvangst van de producten om te producten te bekijken en uit te proberen. Kan je binnen die periode toch niet de ontspanning vinden of ben je om een andere reden niet helemaal tevreden? Dan vinden wij dat natuurlijk erg jammer. Maar over retourneren doen wij niet moeilijk! 

Laat ons binnen 60 dagen weten dat je de producten wilt retourneren. Je kan het retourformulier hier downloaden en stuur de producten binnen 14 dagen na deze melding retour*.

*De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.