Duurzaamheid

Wanneer je een product koopt wil je daar lang plezier van hebben. Dat is wel zo relaxed! En dat is nou precies waar het ons, bij Flowee, allemaal om draait. Een ontspannen leven voor meer plezier en geluk! Maar niet ten koste van onze wereld en de toekomst voor onze kinderen. Daarom investeren we ook in duurzaamheid en in een betere wereld!

 • Natuurlijke materialen

  Met zorg en aandacht selecteren wij onze materialen uit. Onze producten bestaan grotendeels uit natuurlijke en duurzame materialen waaronder katoen, kokosvezels en boekweitkaf.

  De spikes worden met een speciaal verhittingsproces op de mat bevestigt. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van lijm of andere giftige stoffen.

 • Hoge kwaliteit

  Wanneer je een product koopt wil je daar jarenlang plezier van hebben. Daarom worden onze spijkermatten gemaakt van Canvas katoen voor meer stevigheid.

  De spikes zijn gemaakt van ABS-plastic waar onder andere ook speelgoed van wordt gemaakt. Een veilige materiaalsoort dat ook hergebruikt kan worden.

 • Ruime proefperiode!

  We vinden het belangrijk dat wanneer je een product koopt dat je hier met enthousiasme gebruik van maakt. Daarom werken we met een proefperiode van 60 dagen. Waarin je vrij bent om het product te testen en te ervaren. Bevalt deze toch niet? Geen probleem dan kan je deze gewoon naar ons terugsturen en krijg jij jouw aankoopbedrag terug!

Duurzame projecten

Als 'last but not least' investeren we in super toffe projecten om onze mooie aarde zo goed mogelijk achter te laten. Want een relaxed leven willen we voor iedereen! Ook voor de volgende generaties. Meer over deze projecten vind je binnenkort hier!