Duurzaamheid

Wanneer je een product koopt wil je daar lang plezier van hebben. Dat is wel zo relaxed! En dat vinden wij met Flowee erg belangrijk.

Natuurlijke materialen

Met zorg en aandacht selecteren wij onze materialen uit. Onze producten bestaan grotendeels uit natuurlijk materialen waaronder katoen, kokosvezels en boekweitkaf.

Kwalitieve producten

Niet alleen kiezen we voor duurzame materialen. Ook de kwaliteit van onze producten moet aan de juiste eisen voldoen. Waardoor we altijd vijf jaar garantie kunnen aanbieden! Zo worden alle matten gemaakt van Canvas katoen dat zorgt voor een langere levensduur.

Gratis proefperiode!

We vinden het belangrijk dat wanneer je een product koopt dat je hier met enthousiasme gebruik van maakt. Daarom werken we met een proefperiode van 60 dagen. Waarin je vrij bent om het product gratis te testen en te ervaren. Bevalt deze toch niet? Geen probleem dan kan je deze gewoon naar ons terugsturen en krijg jij jouw aankoopbedrag terug!

Duurzame projecten

Als 'last but not least' investeren we in super toffe projecten om onze mooie aarde zo goed mogelijk achter te laten. Want een relaxed leven willen we voor iedereen! Ook voor de volgende generaties.

Cleanhub

Op de website van Cleanhub wordt het gelijk duidelijk:

Life is best lived on a clean planet

Door elke maand een deel van onze omzet te investeren in Cleanhub zorgen we er samen voor wat er zoveel mogelijk plastic verzameld wordt. Juist op plekken waar eigenlijk niet of nauwelijks aan afvalverwerking wordt gedaan. Zo ook India waar onze fabriek staat.

Juist daarom vinden we de samenwerkingen met Cleanhub zo ontzettend gaaf. Op deze manier kunnen we wat terug doen voor het fantastische land! Zodat we samen het verschil kunnen maken.

Lees hier meer over hoeveel plastic we inmiddels al verzameld hebben.