Ervaring Spijkermat van Natuurlijk Linda

Regelmatig ontvangen wij mooie ervaringen van onze klanten over de Flowee spijkermat. Vaak geven deze berichten een mooi beeld wat de spijkermat ook voor jou kan betekenen. Ervaringen vind je ook al op deze uitgebreide pagina en soms lichten we er eentje uit in ons blog. In deze week de ervaring van Linda van Natuurlijk Linda. Linda heeft een eigen blog over gezonde voeding en gezond leven. Sinds 2013 is zij bewuster gezond gaan eten omdat ze eigenlijk altijd moe was, ze heeft verschillende cursussen afgerond en is haar blog begonnen om haar kennis met anderen te delen. En zo kwamen er steeds meer onderwerpen op gezondheid bij, zo ook onze spijkermat.

Een spijkermat om te ontspannen?!

Linda zag al vaker een spijkermat voorbij komen. En zij stelde zichzelf elke keer de vraag is dat nu wel zo relaxed? Kleine scherpe puntjes die in jouw huid prikken. Zij zag het niet meteen zitten. Maar omdat haar rug- en nekpijn meer en meer toenamen dacht zij laat ik het maar eens proberen. Dus daar begon ze met een lichte twijfel. 

De eerste paar keer heeft zij de spijkermat geprobeerd met een dun shirtje aan. Zoals Linda in haar blog beschrijft voelde zij er heel weinig van. Dus de volgende keer maar zonder shirt proberen. En al direct ervaarde zij het fantastische gevoel van de spijkermat. Een lichte pijnprikkel in het begin maar al snel neemt deze af. Ze voelt dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en al snel wordt haar rug lekker warm. 

Rug van Linda na het gebruik van de spijkermat

Conclusie gebruik spijkermat

Of de spijkermat en het kussen de pijn in de rug en nek van Linda verminderd hebben vind ze lastig te zeggen. Op dit moment is ze ook nog in behandeling bij een Fysiotherapeut en daardoor voelt haar rug en nek altijd nog beurs. Wel ervaart zij al de volledige ontspanning op de spijkermat en weet daardoor ook dat haar spieren ontspannen. Dit moet wel een gunstig effect hebben op haar herstel. 

Wij kunnen niet anders dan dit beamen. Afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd. Een spijkermat is dan ook zeker een mooie aanvulling als je in behandeling bij een therapeut bent. Niet voor niets worden onze spijkermatten dan ook veel verkocht bij verschillende therapeuten, masseurs en andere praktijken. 

Ben jij benieuwd naar de spijkermat? Bestel deze dan hier in onze webshop.
Of wil jij ook onze producten in jouw praktijk verkopen. Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Terug naar blog
1 van 3