De top 10 beste spijkermatten van 2024!

Al sinds 2011 is Flowee hét Nederlandse merk spijkermatten. Ga je op zoek naar een spijkermat, dan zal het je opvallen dat er veel aanbieders zijn en veel prijsverschillen. Wij begrijpen dan ook goed dat je door het grote aanbod niet goed weet wat nu de beste spijkermat is. Daarom hebben we een top 10 beste spijkermatten van Flowee in 2024 gemaakt. En benoemen we de diverse kwaliteitsverschillen. 

1: Spijkermat set – Mandala – Grijs met zeegroen

Al jaren is dit de best verkochte Flowee spijkermat kleur! Steeds vaker kiezen onze klanten voor de spijkermat set. Op deze manier kun je namelijk echt genieten van een ultiem relaxmoment. Het kussen is een fijne aanvulling voor op de mat en kan je gemakkelijk op de bank gebruiken tijdens het lezen van een boek of het kijken naar de tv.


2: Spijkermat ECO Set – Mandala – Groen met grijs

Op twee staat deze set als grote favoriet. Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp in onze maatschappij. Ook bij Flowee kijken we constant hoe we nog duurzamer kunnen ondernemen. Dit doen we dan ook met maken van de keuze in onze materialen. Wil jij weten wat de beste spijkermat voor jou is? Lees dan onze blog over de verschillende spijkermat modellen.


3: Spijkermat ECO Set – Mandala – Grijs met zeegroen

Flowee is niet voor niets al sinds 2011 hét Nederlandse merk spijkermatten. Door de jaren heen hebben we veel mooie en positieve reviews mogen ontvangen! Lees hier ervaringen van anderen.

De rest van de top 10 beste spijkermatten

4: Spijkermat Set – Mandala – Grijs met wit
5: Spijkermat Mandala – Grijs met zeegroen
6: ECO Set – Mandala – Grijs met wit
7: Spijkermat Mandala – Grijs met wit
8: Spijkermat Set Mandala – Grijs met paars
9: Spijkermat Set Mandala – Fuchsia met oranje
10: Spijkermat Mandala – Fuchsia met oranje

Wil je ontdekken wat de spijkermat voor jou kan betekenen? Wil je deze inzetten om beter te slapen, voor rugpijnverlichting of gewoon ter ontspanning? Ontdek dan de volledige Flowee spijkermat collectie.

Beste spijkermat

 

Waarom de beste spijkermat?

De spijkermat wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. In eerste instantie vooral als een ontspanningsmoment, verbetering van de nachtrust en als verlichting bij diverse pijnklachten. Wanneer je op de spijkermat ligt gebeurt er van alles in je lichaam. In het begin ervaar je een ‘pijnprikkel’, het lichaam maakt twee gelukshormonen aan: endorfine & oxytocine. Deze hormonen zorgen ervoor dat de pijnprikkel langzaam afneemt, de doorbloeding wordt geactiveerd en de spieren ontspannen. Je zult merken dat je aandacht volledig naar je lichaam wordt getrokken dat in een diepe ontspanning terecht komt.

Om dit effect te bereiken is het belangrijk dat je kiest voor de beste spijkermat voor jou, want ieder mens is anders. Zijn de spikes niet scherp genoeg dan ervaar je een minder intense pijnprikkel en zal dit ook van invloed zijn op de aanmaak van de gelukshormonen.

Wil je meer weten over de kwaliteitsverschillen? Lees dan ons blog over de kwaliteitsverschillen

Garantie op de beste spijkermat

Wanneer je een product koopt wil je daar natuurlijk lang plezier van hebben. Online is het soms lastig om de grote kwaliteitsverschillen te zien. Maar deze zijn er wel degelijk. Grote verschillen tussen de spijkermatten zitten vooral in het materiaalgebruik, manier van produceren en de afwerking. Bij Flowee vinden we het belangrijk dat je lang plezier hebt van jouw product. Daarom krijg je bij ons vijf jaar garantie! Lees hier meer over onze garantievoorwaarden. 

Ervaringen van anderen over de beste spijkermat

Tegenwoordig zijn er veel gezondheidsexperts die verschillende producten testen en daarin een persoonlijk advies geven. Deze kunnen je helpen in het kiezen van de beste spijkermat. Want uiteindelijk blijft het kopen van een online product toch lastiger dan wanneer je een item in een winkel kunt bekijken.

We verwijzen je dan ook graag door naar de blog van Martijn van 'Jouw Persoonlijke Groei', een platform voor zelfontwikkeling. Hier deelt hij zijn ervaring over de Flowee spijkermat. Met kleine stappen helpt hij je bewuste keuzes te maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is een goede nachtrust en voldoende ontspanning ook ontzettend belangrijk. Vanuit deze invalshoek heeft hij de Flowee spijkermat getest.

Kom je er liever zelf achter? Bekijk dan onze hele collectie Flowee spijkermatten!

Terug naar blog
1 van 3