Regie over eigen leven retraites en de Flowee Spijkermat!

Roel van Regie over eigen leven over zijn driedaagse retraites en de samenwerking met Flowee

Een aantal dagen offline tijdens een retraite wordt steeds populairder en dat is logisch want of je nou gaat mediteren, wandelen of in stilte verblijft, zo'n opknapbeurt is een verademing voor lichaam en geest en een cadeau aan jezelf. Ontdek het tijdens de driedaagse retraites van Regie over eigen leven.

Roel Kersten en zijn team organiseren retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een down-to-earth, nuchtere aanpak en meer! Een speelse en diepgaande retraite waarin je wordt meegenomen op een ontspannen reis naar jezelf en jouw behoeftes & verlangens. En tijdens deze retraites neemt hij de spijkermatten van Flowee mee. 

 Regie over eigen leven weekend - Spijkermat ontspanningsessie

Roel over zijn 3 daagse Regie over Eigen Leven retraite:

Drie dagen lang plezier maken, lachen en ontdekken wie je echt bent staan op nummer één. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raak jij weer in verbinding met je eigen dromen en leg je de basis voor de rest van je leven.

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en je wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk wordt je in de watten gelegd. Overal is aan gedacht zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is, JIJ!

De Flowee spijkermat als onderdeel van de regie over eigen leven retraites.

Tijdens deze dagen zijn er verschillende ontspanningsonderdelen tijdens het programma. Dan kan je denken aan meditatie, yoga, (stilte) wandeling en een ontspanningssessie op de spijkermat. De deelnemers zijn altijd erg nieuwsgierig naar deze spijkermat. Na de sessie zijn ze vaak nog meer ontspannen en erg enthousiast over de effecten.

Regie over eigen leven weekend - Spijkermat ontspanningsessie 2

Roel zijn ervaring over de samenwerking met Flowee:

Al ruim een jaar werkt Roel en zijn team samen met Flowee. Na de afloop van elke retraite worden er ook verschillende spijkermatten besteld omdat het een hele fijne toevoeging en tool is om ook thuis regelmatig je ontspanningsmomenten te pakken.

Ook zijn wij, Manon & Tamara, in Juni bij Roel in zijn podcast geweest. Waarin we met elkaar het gesprek aan zijn gegaan over ontspanning, stress, de Flowee spijkermat en over hoe wij de regie over ons eigen leven hebben genomen. Benieuwd naar de podcast? Luister deze hier.

Flowee samenwerking Regie over eigen leven

 

Heb jij zin om mee te gaan op een driedaagse retraite waarin je jezelf op een speelse manier beter leert kennen? In verbinding komt met je passies, verlangen en leert hoe je je droomleven kan uitstippelen? Laat Roel je dan meenemen op jouw avontuur.

Wij kennen Roel als iemand die met beide benen op de grond staat. Roel is ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn en door zijn eigen groei kan hij je op weg helpen jouw droomleven te gaan leven.

Meer informatie vind je op de website: www.regieovereigenleven.nl

Ben jij ook benieuwd hoe jij de Flowee spijkermat kan inzetten? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog
1 van 3