Relaxdag Flowee

''Een dag helemaal in het teken van ontspanning, rust en tijd voor jezelf. En dat op een toffe locatie, omringd met fijne mensen, ontspanning en een heerlijke lunch.''

In de huidige maatschappij wordt er veel van ons verwacht. De druk is hoog en we worden overladen met prikkels. Vind jij het ook zo lastig om tijd voor jezelf te nemen? Heb je het gevoel altijd aan te staan? Ervaar je druk op jouw schouders en soms ook een opgejaagd gevoel? Heb je het gevoel geleefd te worden en de balans tussen ontspanning en inspanning soms volledig kwijt te zijn? Kom dan naar de Flowee Relaxdag!

Wat kan je tijdens deze dag verwachten?

Tijdens deze dag leren wij jou hoe je meer rustmomenten op een dag kunt inplannen. We gaan aan de slag met het trainen van jouw positieve mindset. Je krijgt tools aangereikt voor meer ontspanning, waarmee je ook meteen thuis aan de slag kunt.

Je gaat met nieuwe energie en veel inspiratie terug naar huis!

Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers dus schrijf je snel in als je erbij wilt zijn!

 

Sfeerbeeld Kazerneloft Ede 1

Flowee Relaxdag

WANNEER: Donderdag 29 Juni 2023
WAAR: Kazerne Loft in Ede
TIJDSTIP: 09:30 - 16:30 
PRIJS: €149,-

  • Rianne over de Flowee Relaxdag

    Ik vond het een goed georganiseerde dag. Ik heb nieuwe inspiratie opgedaan en handvaten aangereikt gekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven. Goed georganiseerd dames!

  • Mariëlle over de Flowee Relaxdag

    Een heerlijke dag op een prachtige plek, vol ontspanning, inspiratie, fijne oefeningen en leuke ontmoetingen!

  • Marcia over de Flowee Relaxdag

    Het was een heerlijk relaxte dag met eigenlijk hele simpele tips om meer te ontspannen tot jezelf te komen. Bedankt voor de fijne dag. Liefs.

Impressie eerdere relaxdagen

Sfeer impressie locatie

Sfeerbeeld Kazerneloft Ede 1
Sfeerbeeld Kazerneloft Ede 2
Sfeerbeeld Kazerneloft Ede 3