Hoofdpijn en de Flowee Spijkermat

Regelmatig hoofdpijn?

Hoofdpijn, we hebben er bijna allemaal wel eens last van. Hoofdpijn kan ontstaan als je erg druk bent geweest, wanneer je stress ervaart, als je te weinig hebt gedronken, wanneer we lang in een verkeerde houding hebben gezeten en zo kunnen er nog meer redenen zijn.

Als we stress ervaren wordt er veel spanning opgeslagen in de nek en schouders. Maar misschien heb je ook wel eens last van hoofdpijn gehad nadat je een hele dag intensief achter een computer hebt gezeten? In dat geval wil je graag verlichting.

Een spijkermat kan jouw helpen bij hoofdpijnklachten.

Een spijkermat zal je misschien denken? Die gebruikt de politie toch om auto’s te stoppen? Dat was nou precies ook onze reactie toen we over een spijkermat hoorden. Maar dit is toch meer een spijkerbed zoals de Fakirs deze gebruikten: een bed met scherpe spijkers om lichaam en geest in balans te brengen.

De Flowee Spijkermat is een eigentijdse Nederlandse versie van dit spijkerbed met de goede effecten van toen. En wordt gebruikt om o.a. hoofdpijn te verminderen of verlichting te geven.

Flowee spijkermat vermindering van hoofdpijn

Soorten Hoofdpijn

Er bestaan veel verschillende soorten hoofdpijn:

 • Migraine
 • Spanningshoofdpijn, ontstaan door drukte en stress
 • Hoofdpijn, ontstaan door krampachtige houding
 • Hormonale hoofdpijn en hormonale migraine
 • Kindermigraine
 • Chronische hoofdpijn
 • Clusterhoofdpijn
 • Hoofdpijn door te veel medicatie gebruik

Naast de verschillende soorten hoofdpijn zijn er ook diverse oorzaken van hoofdpijn. Op de website van De Nederlandse Hoofdpijn vereniging kan je hierover veel informatie vinden.

Werking spijkermat kussen

Ondanks dat we zelf zo relaxed mogelijk door het leven gaan, hebben we persoonlijk ook wel eens last van (spannings-)hoofdpijn. Vroeger namen we dan vaak een paracetamol of ibuprofen, nu gebruiken we ons spijkermat kussen. Terwijl we op de bank zitten leggen we deze dan in onze nek. Door een rollende beweging te maken stimuleren we alle drukpunten in de nek en schouders waaronder ook de aanhechting spieren van de schedelrand.

De doorbloeding wordt gestimuleerd en maakt het lichaam endorfine en oxytocine aan. Natuurlijk gelukshormonen die ook een pijn verlagende werking hebben. Zo wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken.

Spanningshoofdpijn wordt mede veroorzaakt doordat de aanhechting spieren bij de schedelrand stijf zijn en/of door een hoge concentratie van afvalstoffen in dit gebied. Door de doorbloeding te stimuleren gaat het daar warm worden en gaan je spieren meer ontspannen. Er ontstaat een betere afvoer van afvalstoffen. Je merkt al binnen enkele minuten verlichting.

Flowee spijkermat kussen

Anderen over de ervaring met de Flowee Spijkermat:

 • Moniek uit Tilburg:

Sinds vorig jaar ben ik al in het bezit van een flowee mat, en nu heb ik ook het kussen erbij gekocht. Hier ben ik weer net zo blij mee als destijds met de mat. Het kussen zorgt er bij mij voor dat de spanningen in mijn nek loslaten, waardoor ik kalmer ben en mij beter kan bewegen. Top weer ❤️

 • Thalina uit Utrecht:

Heerlijk, had ik dit maar eerder ontdekt!

Wat een fijne ontdekking. Helpt goed bij mijn migraine en fibromyalgie. Als ik even niet weet waar ik het zoeken moet van de pijn ga ik op de mat en kussen liggen, en het doet mij goed! Ik kom in een diepere ontspanning, soms val ik bijna in slaap en soms krijg juist veel ideeën/inspiratie en energie.

 • Marjan uit Evergem (België)

Heerlijk, deugddoend!

Ik heb mijn mat en kussen nu 6maand en ben zo blij met deze aankoop. Ik kijk er iedere keer naar uit om op de mat te gaan liggen. Ik gebruik ze het vaakst voor het slapen gaan. Ik val vlotter in slaap, wordt minder vaak wakker, heb minder nek, schouder en hoofdpijn klachten. Gedurende de dag gebruik ik ze soms om te reloaden of om een opkomende hoofdpijn te counteren. Ik heb dit product al aan vele vrienden aangeraden. Ik ben er echt mee geholpen en kan niet meer zonder. Een oogmasker maakt de ontspanning compleet en de zak is echt ideaal om tapijt en kussen in op te bergen.

 • Rowena uit Halfweg

Top levering en ligt heerlijk

Het is uiteraard even wennen bij het eerste gebruik. Maar je ontspant echt heerlijk bij het gebruik van de mat met kussen! Het zorgt dat mijn draaierigheid en hoofdpijn verdwijnt, maar zorgt er ook voor dat ik ontspan in mijn lichaam. De levering was snel en het was netjes verpakt.

Op de pagina reviews kan je nog meer ervaringen en reacties lezen van gebruikers van de Flowee Spijkermat en kussen.

Wil jij de Flowee spijkermat of het kussen zelf uitproberen? Wil je graag ervaren of het voor jou ook werkt? Ga dan hier naar de webshop met spijkermatten!

Je krijgt de mogelijkheid om de spijkermat 60 dagen te gebruiken en testen. Niet tevreden?

Over 
retourneren doen wij niet moeilijk. Na ontvangst van de spijkermat ontvang je het aankoopbedrag weer terug.

De Flowee spijkermat verkopen wij in een aantal mooie kleurrijke combinaties.
Klik hier om de spijkermat naar jouw keuze te bestellen en vervolgens uit te proberen.

Naast de goede resultaten voor verlichten van hoofdpijn, heeft de spijkermat nog veel meer positieve effecten. Klik hier voor uitleg over het gebruik en de werking van de Flowee Spijkermat.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3