Hoofdpijnklachten? Ontdek de Kracht van de Flowee Spijkermat!

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht die ons dagelijks leven kan verstoren. Of het nu gaat om stress, spanning in de nek en schouders, of langdurig zitten in een verkeerde houding, hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben en variëren in intensiteit.

Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om deze pijn te verlichten en een van de meest effectieve en simpele oplossing is de Flowee Spijkermat. In dit uitgebreide blog ontdek je de kracht van de Flowee Spijkermat en hoe het kan helpen bij het verlichten van hoofdpijnklachten.

Vrouw met hoofdpijn

De Oorsprong van Hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomende aandoening die verschillende vormen kan aannemen, waaronder migraine, spanningshoofdpijn, en clusterhoofdpijn. Deze kunnen veroorzaakt worden door diverse factoren, zoals stress, spanning in de spieren, hormonale schommelingen, en zelfs overmatig medicijngebruik. Het begrijpen van de oorsprong van hoofdpijn is essentieel om effectieve behandelingen te vinden die de pijn verlichten en de algehele gezondheid bevorderen.

De Kracht van de Flowee Spijkermat:

De Flowee Spijkermat is een innovatief product dat gebruik maakt van de eeuwenoude techniek van acupressuur om pijn te verlichten en het lichaam te ontspannen. Een spijkermat wordt daarom ook wel een acupressuur mat of acupunctuur mat genoemd. Op de mat zitten achthoekige spikes met scherpe uiteinden die zachtjes druk uitoefenen op de acupunctuurpunten van het lichaam. Wanneer je op de mat ligt, stimuleren deze uiteinden de bloedcirculatie en helpen ze de spieren te ontspannen, wat kan leiden tot verlichting van hoofdpijnklachten.

Koop hier de Flowee Spijkermat

Bekend van:

Hoe werkt de Flowee Spijkermat bij Hoofdpijn?

Wanneer je op de Flowee Spijkermat ligt, worden de acupunctuurpunten in je nek, schouders en rug gestimuleerd, wat kan helpen om spanningen en knopen in de spieren los te maken. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die regelmatig last hebben van spanningshoofdpijn als gevolg van stress of een slechte houding. Door de ontspannende werking van de mat en het kussen kunnen hoofdpijnklachten verminderen en kan het lichaam zichzelf herstellen.

In dit geval kan ook een spijkermat kussen gebruikt worden. Deze sluit namelijk nog iets beter aan op je lichaam.

Ervaringen van Gebruikers:

Veel mensen hebben al baat gehad bij het gebruik van de Flowee Spijkermat voor het verlichten van hoofdpijnklachten.

 • ⭑⭑⭑⭑⭑

  Dankzij de supersnelle levering kon ik de dag na mijn bestelling al ‘genieten’ van de mat. ‘Genieten’ omdat het in het begin echt wel even wennen was. Hard uitgelachen door mijn man en zoon, maar ach, ik zette door. En guess what? Ondanks de vele ademhalingsoefeningen die ik rijker was wegens (13mnd) longcovid klachten, ben ik nog nooit zo relax weer opgestaan na 20 minuten liggen. Het precies zoals de gebruiksaanwijzing zegt, de eerste 2min zijn niet/minder fijn en daarna.. en vooral na het opstaan! Beduidend minder hoofdpijn, wauw! Dat heb ik niet eerder bereikt het afgelopen jaar. Zo blij dat ik de stap heb genomen, erg fijne makkelijk te gebruiken en te hanteren mat!

  Wendy
  Geverifieerde review

 • ⭑⭑⭑⭑⭑

  Sinds vorig jaar ben ik al in het bezit van een flowee mat, en nu heb ik ook het kussen erbij gekocht. Hier ben ik weer net zo blij mee als destijds met de mat. Het kussen zorgt er bij mij voor dat de spanningen in mijn nek loslaten, waardoor ik kalmer ben en mij beter kan bewegen. Top weer ❤️

  Moniek
  Geverifieerde review

 • ⭑⭑⭑⭑⭑

  Ik heb mijn mat en kussen nu 6maand en ben zo blij met deze aankoop. Ik kijk er iedere keer naar uit om op de mat te gaan liggen. Ik gebruik ze het vaakst voor het slapen gaan. Ik val vlotter in slaap, wordt minder vaak wakker, heb minder nek, schouder en hoofdpijn klachten. Gedurende de dag gebruik ik ze soms om te reloaden of om een opkomende hoofdpijn te counteren. Ik heb dit product al aan vele vrienden aangeraden. Ik ben er echt mee geholpen en kan niet meer zonder. Een oogmasker maakt de ontspanning compleet en de zak is echt ideaal om tapijt en kussen in op te bergen.

  Rowena
  Geverifieerde review

1 van 3

Tips voor het Voorkomen van Hoofdpijn:

Naast het gebruik van de Flowee Spijkermat zijn er ook andere stappen die je kunt nemen om hoofdpijn te voorkomen:

• Zorg voor voldoende slaap
• Drink genoeg water
• Let op je houding tijdens het zitten
• Vermijd stressvolle situaties indien mogelijk.

Daarnaast kan regelmatige lichaamsbeweging en het vermijden van cafeïne en alcohol ook helpen om hoofdpijnklachten te verminderen.

Hoe te Beginnen met de Flowee Spijkermat:

Het gebruik van de Flowee Spijkermat en het kussen is eenvoudig!

Optie 1: De quick fix
Is de hoodpijn niet meer te houden en je wilt even snel een oplossing gebruik dan het spijkermat kussen! Deze plaats je gemakkelijk in de nek terwijl je op een bank of stoel zit. Op deze manier worden de drukpunten in je nek, schouders en aanhechtingspieren bij de schedelrand gestimuleerd. Je kan zelf de intensiteit bepalen door meer of minder druk tegen het kussen aan te geven.

Optie 2: Extra ontspanning
Heb je meer tijd, of heb je zo'n hevige hoofdpijn dat je liever in bed gaat liggen? Dan raden we aan om de spijkermat i.c.m met het kussen te gebruiken.

Door met de volledige rug op de spijkermat te gaan liggen is de kans groot dat je meer ontspannen raakt. Daarnaast kan spanning vanuit de rug ook zorgen voor hoofdpijn. Op deze manier pak je alle punten mee.

Leg de mat op een vlakke ondergrond, zoals een bed of bank, en ga er met je blote rug op liggen. Ben je een beginner? Start dan met korte sessies van 10-15 minuten en bouw langzaam op naar langere periodes naarmate je meer gewend raakt aan de mat en het kussen.

Conclusie

Hoofdpijnklachten kunnen van grote invloed zijn op ons dagelijks leven, maar gelukkig zijn er natuurlijke oplossingen beschikbaar om deze pijn te verlichten. De Flowee Spijkermat is een effectieve manier om spanningen en knopen in de spieren los te maken, wat kan leiden tot verlichting van jouw hoofdpijnklachten.

Door regelmatig gebruik te maken van de Flowee Spijkermat, kunnen hoofdpijnklachten verminderen. Ook activeert de spijkermat het parasympatische zenuwstelsel waardoor je lichaam beter in staat is om te herstellen.

Je kunt de mat gebruiken als onderdeel van je dagelijkse routine, bijvoorbeeld voor het slapengaan of na een lange dag achter de computer.

Ben jij er klaar voor om het nieuwe ontpannen te ontdekken? Bestel hier jouw spijkermat en kussen!
1 van 3