Help je hormonen met de Flowee Spijkermat!

 

Helpjehormonen.nl is een website waar je vele blog items vindt over hormonen. Wat zijn hormonen eigenlijk en wat doen ze? Je leest er meer over hormonale disbalans en wat je hieraan kunt doen. Ook vind je er producten die een positieve bijdrage kunnen leveren aan deze balans. Waaronder ook de Flowee Spijkermat. 

Voordelen spijkermat en hormonen

Een spijkermat, ook wel acupresuurmat, heeft vele voordelen. Het vermindert pijnklachten, zorgt ervoor dat je sneller en beter in slaap valt. Veel van onze gebruikers worden binnen enkele minuten helemaal ontspannen.

Wanneer je op de spijkermat gaat liggen kan je in het begin een lichte 'pijnprikkel' ervaren. Vervolgens zorgt ons brein, een super intelligente systeem, ervoor dat die pijnprikkel afneemt. Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam wordt aangezet. En op dat moment worden de gelukshormonen endorfine en oxytocine aangemaakt. Deze maken dat je helemaal relaxed wordt.

Meer weten over hormonen en de spijkermat?

Lees het gehele artikel hier: Flowee Spijkermat Review door Helpjehormonen.nl

 Spijkermat review van helpjehormonen.nl

Terug naar blog

3 reacties

Ps We bestellen er gelijk één voor onze dochter, die net als haar vader veel last heeft van slaapproblemen en het hele alternatieve circuit al geeft afgewerkt, zonder daadwerkelijke oplossing.

Wytske Bootsma

Via zijn fysiotherapeute, geen zachtzinnige, maar wel zeer goed, kwam mijn man bij zijn spijkerbed terecht. Uitproberen dacht ik, zodra die binnenkwam. Heb nl last van mijn rug. Tegelijkertijd kan ik effe 15 minuten mediteren. Echter, na 15 min schrok ik wakker van m’n wekkertje. Lekker geslapen, hahaha, maar m’n rug voelde ook opgefrist!
M’n man heeft 2 dagen moeten wennen, gebruikt hem in z’n bed, maar nu heeft ie zeker tot nu toe (dat zijn alweer 3 dagen achtereen fantastisch geslapen. Iets wat hij in principe nog nooit heeft meegemaakt, ondanks verschillende drankjes, poeiertjes, pilletjes, etc , etc. Hoe is dat mogelijk!
Dank u spijkerbedje en de makers en verkopers ervan!

Wytske Bootsma

Ik ben via de buurvrouw aan de spijkermat gekomen.
Ik liep al dagen met spanningshoofdpijn en daarnaast heb ik ook geregeld migraine. Niets hielp meer ook mijn migrainemedicatie niet. Toen zei mijn buurvrouw probeer mijn spijkermat eens en dat heb ik gedaan. Eerst voorzichtig met een t’shirt aan en de 2de dag zonder en echt mijn hoofdpijn was s’avond weg. Het ontspant echt super en je voelt het zelfs in je lijf dat je ontspant. Ik heb die van haar 5 dagen geleend en nog geen hoofdpijn weer gehad. Ik heb nu zelf een mat en een kussen besteld. Het ideale aan een kussen is dat je hem er heel makkelijk bij kunt pakken. Ik ben om en zelfs al een beetje verslaafd.

Erika

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3