Shakti mat vs. Spijkermat: Wat je moet weten

Wanneer je op zoek gaat naar een spijkermat kom je meerdere begrippen tegen waaronder; shakti mat, spijkermat, acupressuurmat en de Flowee mat. We begrijpen dat je wellicht door het vele aanbod niet zo goed meer weet nu de verschillen zijn. Ook wordt de Flowee spijkermat vaak verward met de shakti mat. In dit artikel nemen we je graag mee in de verschillende benamingen voor de spijkermat en hopen we je iets meer wegwijs te maken in de wereld van de spijkermat ontspanning.

Shakti mat, spijkermat, acupressuurmat, Flowee: wat zijn
de verschillen?

Om gelijk met de deur in huis te vallen, en misschien wat kort door de bocht, er zijn geen verschillen. Ben je op zoek naar een shakti mat, spijkermat of acupressuurmat dan kan je gewoon een Flowee spijkermat kopen! Het zijn namelijk verschillende benamingen of merken die gebruikt worden voor de spijkermat.

Maar om hiermee ook te zeggen dat elke spijkermat, shakti mat, acupressuurmat hetzelfde is. Nee dat is ook zeker niet het geval! Er zijn grote kwaliteitsverschillen als je kijkt naar de verschillende matten. Lang niet alle matten zijn even duurzaam.

Kies hier voor een kwalitieve Flowee Spijkermat

Wat doet een shaktimat?

Op een shakti mat of spijkermat ervaar je binnen enkele minuten ontspanning van je spieren, innerlijke rust of juist energie. De mat is een waardevolle aanvulling op jouw dagelijkse routine en nodigt je uit om echt even een moment voor jezelf te nemen.

De scherpe uiteinden van de shakti mat, ook wel bekend als een acupressuurmat, prikken in de zenuwuiteinden van de huid. Dit stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een snellere en betere afvoer van afvalstoffen. Bovendien stimuleert het de aanmaak van gelukshormonen zoals Endorfine & Oxytocine, wat zorgt voor extra ontspanning en vermindering van pijn. 

De Flowee spijkermat, ook wel eens genoemd als shakti mat, biedt ook verlichting bij problemen zoals slecht slapen, vermoeide en stijve spieren, burn-out en stress, hoofdpijn en (chronische) pijnklachten.

Lees hier meer over het gebruik van de spijkermat

⭑⭑⭑⭑⭑ Ervaringen gebruikers van de Flowee Shakti mat ⭑⭑⭑⭑⭑

 • ⭑⭑⭑⭑⭑

  Ik heb met veel gemak de spijkermat set besteld. Supersnel geleverd! Ondertussen heb ik hem gebruikt en ik ben er steeds op in slaap gevallen. Ik heb de mat op mijn matras gelegd zodat ik wel onder mijn deken kon liggen. Er komt meteen een rust over je heen. Het prikkelende, 'pijnlijke' gevoel maakt snel plaats voor een gloeiing over je rug wat erg ontspannend werkt. Wel voldoende water drinken om de afvalstoffen af te voeren. Een echte aanrader! Bedankt Flowee!
  Naomi

 • ⭑⭑⭑⭑⭑

  De spijkermatten van Flowee zijn mooi, goed afgewerkt en worden snel en netjes geleverd. Heel fijn ook met een beschrijving erbij hoe je de mat het best kunt gebruiken. Ik ben erg blij met mijn spijkermat!
  Alie

 • ⭑⭑⭑⭑⭑

  Wat een verademing toen mijn pakket van Flowee aankwam en ik de spijkermat voor de eerste keer gebruikte. Ik viel prompt in slaap. Ik ondervind een zalige, diepe slaap en in de ochtend ontwaak ik helemaal uitgeslapen en energiek. Wat een verschil met enkele weken geleden. Heel tevreden van de snelle levering (we wonen in het zuiden van Frankrijk). Een echte aanrader.
  Annelies Heeze

Hoe ziet een shakti mat eruit?

Een shakti mat is, net als de Flowee spijkermat, een stoffen mat met daarop allemaal scherpe uiteinden. Deze kan gevuld zijn met een laag van kokosvezels of met een vulling van foam. De scherpe uiteinden van de Flowee spijkermat zijn gemaakt van ABS-plastic, een materiaal dat ook wordt gebruikt voor kinderspeelgoed waaronder LEGO. Hierdoor kun je de spijkermat veilig gebruiken en zijn ze van hoge kwaliteit waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Manon & Tamara showcasen Flowee spijkermatten in het park

De kwaliteit van de verschillende matten!

Wanneer je op zoek gaat naar een spijkermat is een groot verschillend aanbod. Maar waarmee maak je nu de beste keuze? Bij Flowee vinden we het ontzettend belangrijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. De producten moeten van hoge kwaliteit zijn, zodat onze gebruikers er ook jarenlang plezier van hebben. Daarnaast is ook de materiaalkeuze van belang. Omdat je het product direct op de blote huid gebruikt. En is het ontzettend belangrijk dat de spijkermat zorgt voor het gewenste effect. Maak daarom ook altijd gebruik van de proefperiode!

Bij Flowee ontvang je altijd:

✓ 60 dagen risicoloos uitproberen
✓ 5 jaar garantie
✓ Persoonlijk advies bij vragen

Ontdek het nieuwe ontspannen!

Met een relaxte groet,

Manon & Tamara

Koop hier jouw spijkermat
1 van 3